En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve metanet karınin tercih edilir.

Belirtilen merdivenler genelde bünyenın özlelliğine göre dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri zararlı bir vaka takkadak bina bağırsakinden hafif ve emniyetli kaçışın sağlamlanması karınin mimarilırlar. Kanuni olarak da her bünyeda bulunması zorunludur.

Ayrıca geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve hizmet işçiliklemleri esnasında kullanıcılara ağır suhulet katkısızlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında kibar bir kriter olarak gösterilebilir.

Yangın Bapsı kök amacı insanların mazarrat gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, kapının makul standartlara ve yönetmeliklere akla yatkın olup olmadığını belirlemek karınin etiket ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Yangın merdiveni kapısının haricen açılmamasının başka bir önemli sebebi de rastgele bir çalma vakasının yaşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları derunin kolay açılabilmektedir.

Sertifika evet da sınav raporu değerlendirmelerinizde EI değeri adına E gösterilmediğine uyanıklık ediniz.

Yangın kapıları tasarruf vadiına için, rengine nazaran evet da modeline nazaran çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan benzer sınıflandırması kötüdaki gibidir

Özellikle Türkiye'de daha standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI yani İtalyanın yöresel standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen önmıza çıkmaktadır. Türkiye'bile geçerli ölçün TS EN standartlarıdır. 

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayan baplara maruz isimdir.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına rabıtalı olarak birkaç farklı kayırma seviyesi sağlamlayabilir. Davetsiz misafirlerin yaraşıklı ruhsat olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı yangın kapısı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kadar) mevcuttur.

Lakin talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan herhangi bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Firmaların umumi olarak tatbikat yöntemi; Apartmanların Denk Odası aksamından birer yangın merdiveni bapsı açarak; süflida kâin Garaj alegori iniş bâtınin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yangın Merdiveni Bapsı Nite Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanoğluın bir tehlike anında kolaylıkla ve hızla yangın merdivenine ulaşarak oradan boşaltma olmalarını katkısızlayacak binada olmalıdır.

Report this wiki page